Vad kan du förvänta dig av en föreläsning eller coaching från mig.

 

Under det senaste året har jag utbildat 600 personer i Västernorrland på kommunförbundets uppdrag. Det har handlat om grunder kring funktionshindren samt arbetsmetoder och coaching. Utvärderingarna därifrån har varit oerhört positiva.

Du kan inte förvänta dig att jag kommer att förändra din personalgrupp och att de efter en dag med mig är som förbytta.

Du kan inte heller förvänta dig att jag kommer att göra ditt jobb som deras arbetsledare eller pedagogisk ledare.

Men du kan förvänta dig att de efter en föreläsning eller utbildningsdag med mig har en helt annan syn på personer med funktionshinder.

Du kan också förvänta dig att de fyllts av tankar, idéer och förväntningar på sig själva och sin insats på jobbet.

Du kan också förvänta dig att de har en positiv och framåtriktad syn på personen med funktionshinder och med nya positiva ögon möter dem som de skall stötta.

Du kommer att kunna förvänta dig att de fått nya kunskaper eller fått gamla bekräftade på området neuropsykiatriska funktionshinder.

Du kommer att kunna förvänta dig en positivt och engagerat fylld föreläsning eller utbildningsdag där jag bjuder både på mig själv och min långa erfarenhet både som funktionshindrad samt att ha arbetat med människor i 30 år.

För dig som använder mig som coach kan du förvänta dig en coach som ställer stora krav på dig men minst lika stora på sig själv.

Du kan förvänta dig att du själv får göra det stora arbetet med att förändra ditt liv men med en coach som alltid stöttar när det behövs.

Du kan förvänta dig at du kanske kommer att göra ett paradigmskifte när det gäller din syn på ditt eget funktionshinder.

Du kan förvänta dig en mental resa som gör att du får verktyg att ta tag i din egen situation och bli en person med större självkänsla, större kontroll och större självständighet.

 

Men framför allt kan ni förvänta er en mycket engagerad föreläsare eller coach.

Artikel i Dalademokraten

Vad har andra sagt.

 

1-dagsutbildning

 

2-dagsutbildning

 

Lasse Andersson

Skyttes väg 20

14835 Ösmo

076-2632860

 

 

 

 

 

 

 

www.adhd-coaching.se © 2011 • Privacy Policy • Terms Of Use